Background

Cateva ganduri...

Desi pana acum mi-am propus ca acest blog sa fie scris intr-o nota obiectiva, am decis sa fac o postare un pic... diferita, nu pe joc, ci aici, pe domeniul meu, unde nu voi deranja pe nimeni.
Sunt bun in masura in care mi-o ingaduie raul din jur. -- Grigore Vieru

Pana acum putin timp nu stiam sa joc, insa am fost atat de captivata de howrse incat mi-am dedicat.. poate.. prea mult timp studiind manualul jocului, forumurile, si alti jucatori pe care ii admiram. Incet incet am inceput sa urc in clasament, sa inteleg cum sta treaba cu genetica, unicornii, marele premiu si clasamentele. Sunt mandra ca am ajuns unde am ajuns si tin la toti calutii din ferma mea, nu i-as vinde pentru nimic in lume.Ei reprezinta contributia mea pentru howrse romania... Insa cel mai important lucru pe care l-am castigat din toate acestea este faptul ca am cunoscut niste persoane extraordinare, oameni pe care nu am crezut niciodata ca ii voi cunoaste...si cred ca stiti care sunteti.

Am decis sa nu mai fac mentiuni pe pagina mea de profil pe joc, am sa fac acest lucru aici, o singura data. Iti multumesc RaseRasee ca m-ai ales ca partenera, si ca de mai bine de 3 luni de zile ai fost alaturi de mine. Iti multumesc ca impreuna am realizat atatea lucruri frumoase si ca imi esti mereu aproape, esti prietenul pe care nu as fi crezut vreodata ca il voi avea. Iti multumesc Felinda , pentru ca de la tine am invatat 80% din ce stiu pe acest joc, iti multumesc ca m-ai incurajat sa fac acest blog, si sa continui cu rasa Painthorse. In cele din urma iti multumesc ca ai devenit o prietena atat de buna si intelegatoare si ca m-ai tinut treaza in noptiile in care aveam proiecte de facut. Multumesc Occultess ca m-ai acceptat cand eram inca mica si prostuta si nu stiam unde este sanctuarul, nu am sa uit niciodata primul unicorn pe care l-am primit, de la tine! Multumesc lui ipse_insane si lui Danutzicka pentru suportul lor continuu atat in joc cat si in afara lui. Si cele mai deosebite multumiri i le urez unei persoane extrem de speciale, "mamica mea" care m-a suportat cu fiecare problema, suparare si nelamurire pe care am avut-o vreodata. Pentru ca mereu m-a incurajat sa fac deciziile corecte si sa nu imi pierd speranta, pentru ca m-a temperat atunci cand dadeam din colt in colt, pentru ca m-a sfatuit.... Va multumesc fetitele mele dragi ca m-ati ales ca mamicuta si surioara virtuala :) ... pentru ca m-ati facut sa rad de atatea ori, pentru ca mi-ati facut atatea cadouri. In fine, iti multumesc si tie pentru ca m-ai iertat.

Poate de multe ori ma fac prost inteleasa, poate ca din actiunile mele pe joc lumea trage alte concluzii. Nu am vrut niciodata sa par ingamfata, aroganta, mereu am vrut sa ajut pe toata lumea, sa fiu corecta, si sa nu deranjez. E trist ca exista atatea invidii pe joc, atata rautate. Parca am uitat defapt ce facem pe howrse... crestem caluti.. mai buni, mai slabi, cum or fi ei, dar sunt niste animalute gentile si nobile.. Iar comportamentul unora dintre voi este orice numai nu nobil. Poate m-am implicat prea mult sentimental... La urma urmei, e doar un joc... si as putea sa dispar oricand fara nici o urma sau explicatie.

Apreciez munca tuturor jucatorilor, in special munca celor care fac genetica. Si nu as fura NICIODATA genetica , meritele sau caii altora. Nu mi-as pune niciodata partenerii in postura de a pierde totul fara sa poata face nimic.. Totusi vad ca munca unor jucatori este efectiv calcata in picioare, vanduta altora si insusita ca efort propriu. Asta nu suport. As vrea sa nu mai fim atat de egoisti si sa mai lasam cate ceva si celorlalti. Nu trebuie sa fim pe locul 1 in tot. Nu trebuie sa fim cei mai buni, sa avem cei mai multi cai , cele mai bune centre sau cele mai multe victorii. Cel mai important este sa ne pastram umanitatea, sa intelegem ca in spatele acelui nume exista un om care simte, la fel ca noi. As vrea ca toti sa ne intelegem si impreuna sa facem un joc mai frumos. Sunt multi copilasi pe joc care ne iau exemplu. Din pacate cei mai buni sunt adesea eliminati, sau invidiati fara motiv. Poate inainte de a judeca pe cineva o sa stati sa va ganditi, sa incercati sa va puneti in locul celui pe care judecati, sau cel putin sa ii cereti o explicatie.

Sper din tot sufletul ca impreuna sa construim un howrse mai bun, mai pasnic. Sa lasam deoparte toate prejudecatile si gandurile rele, sa ne bucuram de joc, sa ne bucuram unul de altul. Sa dam cadouri si sa primim cadouri. Sa crestem caluti si unicorni. Sa facem elite. Sa invatam ceva si apoi sa aratam si celui de langa noi. Sa ne bucuram impreuna.
Parca ieri imi cresteam primul calut.... Eram atat de mandra si fericita cand a facut 1 an si 6 luni si s-a transformat intr-un calut in toata firea.. hehe. Ce fericita am fost cand mi-am facut prima elita, primul prieten. Cand am primit prima felicitare. Cand am ajutat prima persoana. Dragii mei... Puteti deveni oricine pe joc, dar cel mai important este ce va face acest joc sa deveniti, ca oameni, si ce descoperiti despre voi in intervalul de timp pe care il petreceti jucandu-l.
Daca am uitat sa te mentionez nu inseamna ca nu esti important pentru mine, este 12.00 noaptea iar aceasta postare a fost facuta intr-un timp scurt. Pentru acei putini care vor citi ce am scris, imi cer scuze daca v-am deranjat cu ceva. Iar pe cei care i-am deranjat pana acum in joc, sa stiti ca nu am facut-o cu intentie.


If you close the door to your house
Don't let anybody in
It's a room that's full of nothing
All that underneath your skin
Face against the window
You can't watch it fade to grey
And you'll never catch the fickle wind
If you choose to stay


In incheiere...
Cu sinceritate, Ioana

Categories:

19 comments:

  1. Acum sunt 100% convinsa ca esti o persoana sensibila si saritoare. :)>-

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo trineeee.Esti o pers super<♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari
    trineeee esti cea mai tare

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti o persoana speciala ! Imi esti un adevarat exemplu.<3

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ai trezit amintirile.Ma intreaba lumea de ce ma comport asa cum ma comport si le spun ca m-am certat cu cineva sau nu te priveste numai chestii rautacioase.Dupa ce scriu comentariul am sa ma duc la BlueCherry primul meu cal pe care inca il mai am chiar daca am schimbat contul.Calul pe care il iubesc si pe care nu las da chiar daca miar da cineva 10 permise pe ea.Chiar daca a mai fost un cont pe care l-am uitat,primul cal era tot un Paint Horse cu numele BlueCherry cu emblema Black Tovero.Mie dor de cei care au plecat mie dor de cafenea mie dor de vechiul cont mie dor de cei care mau ajutat mie dor de familia mea virtuala,mie dor de persoanele care chiar daca nu sunt familia mea,imi sunt dragi.Chiar cu schimbarea de conturi sunt cai la care nu am renuntat ca BlueCherry si FeatherGuitar.Chiar daca am si eu prima mea ,,elita(doar 514 abilitati dar stiu ca e munca mea)" si chiar daca va fi una mai mare le voi iubi pe toate.Chiar si pe caii care nu sunt de rasa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Trineee te rog ajutama
    Sunt Metryann si mi-a fost banat contul si nu mai pot intra pe howrse pana in august ca o intrat odata varu meu pe contu lui cand era in vizita la mine
    Te rog trineeeee!
    Nu stiu ce sa fac
    Stiu ca nu ar trebui sa postez aici dar e singurul loc in care pot lua legatura cu cineva de pe howrse
    DE CE MI S-A FACUT O NEDREPTATE??????????????????

    RăspundețiȘtergere
  7. Mertryann pentru a rezolva aceasta problema ar trebui sa contactezi exhipa howrse si sa le explici. EU nu pot face nimic pentru tine daca tu nu vorbesti cu ei. Imi pare rau ca am raspuns asa greu

    RăspundețiȘtergere
  8. Bravo Ioana (sper ca iti pot spune asa)! Te admir foarte mult !Imi place la tine ca esti foatre buna si onesta ... As vrea sa fiu ca tine ... Adica sa'i tolerez pe toti ... Dar nu pot.Imi dau seama ca esti o persoana de nota [ fara numar =))] , din felul in care vorbesti cu jucatorii.Intr'un fel , esti un inger pentru noi ... Pentru mine ai fost , esti si vei fi !

    Cu sinceritate ,
    BARBIE!

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumos...Ma facut sa ma gandesc la realitate...Le cer scuze celor carora le-am gresit,sau le-am facut ceva ce i-a enervat.Ma gandesc la faptul ca sunt doar un jucator in plus pe Howrse.....
    Cu sinceritate,ank.anky791

    RăspundețiȘtergere
  10. este mult prea mic scrisul pentru noul format .... asa ca desi mi as dori sa citesc acum, voi reveni

    RăspundețiȘtergere
  11. Mersi de feedback.
    In consecinta am marit fontul cu 15%. Ar trebui sa fie mai ok acum.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mersi Ioana, iti voi fi mereu alaturi. Nu conteaza , zic eu , de invidia celorlalti, noi sa fim sanatosi <3

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca astea sunt cele mai frumoase cuvintepe care le-am auzit pana acum.Bravo!
    Si succes in continuare Trineee:*

    RăspundețiȘtergere
  14. Ioana, esti o persoana minunata♥♥♥!

    RăspundețiȘtergere
  15. Este adevarat ca vrei sa te retragi? Toti jucatorii tin la tine si daca e din cauza lui Timon, sa stii ca nimeni nu'l crede.
    Cu stima , ioanamaria1

    RăspundețiȘtergere