Background

CAI SALBATICI

MISAKI :
Misaki este al doilea cal salbatic pus la dispozitia jucatorilor de catre echipa howrse.Acest cal este originar din Japonia si poate fi castigat in 2 feluri.
1. Initial a fost facut valabil prin evenimentul de potiuni. Prin prepararea a 30 de potiuni puteti debloca potiunea pentru obtinerea calului Misaki.
Reteta Misaki:
5 pene de pegas
15 potcoave ( primiti 1 potcoava in fiecare corn al abundentei )
20 de ingrediente la alegere
2. Sansa de a aparea in cornurile abundentei.


MUSTANGUL SPANIOL :

Mustangul spaniol este primul cal salbatic care a aparut pe howrse.
Acesta a putut fi obtinut in perioada competitiilor western prin 2 metode.
1. Prin terminarea in primii 100 la GRAND PRIXUL western. ( deblocarea fantanii )
2. Sansa de a aparea Cornurile abundentei.

Dupa ce obtineti calul trebuie sa il imblanziti. Imblanzirea se face prin 2 metode.


EXMOOR :
Tara de origine : Anglia
Poneiul Exmoor este o rasa de cal salbatic originara din Insulele Britanice. Hergheliile de Exmoor sunt raspandite in special in zona Devon si Somerest in sud-estul Angliei. Aceste exemplare sunt foarte rezistente la frig si conditii naturale aprige.

Obtinerea calului Exmoor :
Poate fi obtinut prin intermediul concursului de BINGO organizat pe Howrse. Mai exact prin extragerile care au loc in fiecare noapte pe joc. Alegerea castigatorilor este aleatorie cu conditia ca acestia sa fi completat o grila de bingo in ziua respectiva.


IMBLANZIREA CAILOR SALBATICI.
  • Prima metoda nu presupune nici un fel de ajutor, si poate fi facuta zi de zi. Primiti 5 puncte de imblanzire zilnic cu aceasta metoda.
  • A doua metoda prespune ajutorul altor jucatori. Puteti solicita ajutor in fiecare zi. Incepand de la suma de 100 de equus, care apoi va fi dublata cu fiecare cerere suplimentara... 200 de equus... 400 de equus.. 800 de equus s.a.m.d. In fiecare zi aceasta suma este resetata la cea initiala de 100 de equus.
  • De fiecare data cand ajutati alt jucator sa imblanzeasca un cal salbatic primiti 0.4 abilitati pentru calul dumneavoastra. 
  • Chiar si dupa ce sunt imblanziti caii salbatici s-ar putea sa refuze unele comenzi pe care le dati. De fiecare data cand acestia refuza o comanda pierd 20% energie.
  • Primii 100 de cai salbatici imblanziti au un potential genetic mai ridicat si sunt numerotati cu un afix de la 1-100.
  • Chiar si dupa ce sunt imblanziti, caii salbatici nu pot fi bagati in centre de echitatii ( nu le puteti oferi lectii, nu ii puteti pune in boxa sau pe pajiste insa ii puteti inscrie in competitii ).
  • Caii salbatici imblanziti ofera 1 diamant pana la varsta de 80 de ani. Diamantele sunt oferite aleatoriu.


Mult noroc cu imblanzirea!

9 comments: