Background

IMPERECHEREA UNICORNILOR

Cateva informatii despre unicorni:


Inorogul, numit și licorna sau unicorn, este un animal MITOLOGIC. Inorogul este reprezentat ca un cal alb având un corn în mijlocul frunții. LEGENDELE descriu acest corn ca având puteri miraculoase: vindecă bolile, curăță răul, dă viață.

Inorogul este un animal fantastic, întâlnit în mitologia orientală. Apar descrieri despre el în multe basme, tarot, istoria artei, ocupând un loc de seamă în folclorul tuturor popoarelor. Se întâlnește sub următoarele denumiri: Ekasringa, Kirtnasari, Cartazon, Kirin, Wahid și Karn, Abou Quarn, Kartkdann, etc.


UNICORNUL IN HOWRSE :


In howrse unicornii sunt foarte rari si foarte ravniti. Sunt extrem de frumosi ( emblemele de la marul de aur sunt deosebite ) si greu de obtinut. Prețul unui unicorn mânz poate varia de la 1 la 3-4 permise in functie de potențialul genetic.CORNUL unicornului ofera un bonus de +15 la dresajj, bonus foarte important in cadrul competițiilor. Reproducerea acestor cabaline este un pic diferita fata de cea a cailor normali. Despre asta vom discuta în randurile următoare.

CONDIȚII PENTRU O REPRODUCERE CORECTA:

  • In primul rand acestia se pot reproduce numai la o anumita ora. In mod normal aceasta este setata automat la ora 18.23 - 6.23 ora jocului, dar poate fi modificata o data la 30 de zile in functie de programul dumneavoastra. Aceasta ora nu se refera la ora calului ci la ora afisata in dreapta sus.
  • Pentru ca monta sa fie facuta in condiții potrivite o femela unicorn trebuie imperecheata la ora aleasa cu un mascul unicorn de aceeași rasa. Nu se pot împerechea unicorni de rase diferite, deci, exista decat Unicorni pur-sange.
  • Trebuie sa așteptați 10 ore (reale) de la nasterea unui unicorn sau intre montele aceleași femele.
Sansa de a obtine unicorn in momentul in care monta este făcuta in condiții potrivite este de 1 la 5 ( adica 20% ). Nu va speriați dacă nu obțineți unicorni din 2,3 sau mai multe încercări. Reproducerea acestor cabaline este foarte dificila si necesita multa munca si rabdare.

Câteva întrebări frecvente :

1. Daca pun pachet HERA sau bagheta pe un unicorn am sanse sa obtin 1 unicorn si 1 cal normal ?
Pachetul Hera/bagheta fertilitatii actioneaza precum un xerox in sensul in care daca ati avut norocul sa va incadrati in acea 20% sansa de a obtine unicorn, cei doi gemeni vor fi amandoi unicorni, in caz contrar veti obtine doi pui normali.
2. Exista sansa sa obtin unicorn chiar daca scrie CONDITII NEPOTRIVITE la detaliile montei?
Nu, sansa este nula.
3. Pot afla din ecografie daca puiul va fi unicorn ?
Puteti afla specia manzului doar in momentul in care iapa fata. Tineti pumnii.
4. Exista "trucuri"pentru a obtine cu siguranta unicorni ?
Sansa sa obtineti unicorn tine pur si simplu de noroc. Cu siguranta mai exista anumite coincidente in joc dar acestea nu sunt reguli. Atata timp cat faceti monta in conditii potrivite aveti sansa sa produceti inorog.
5. Am sanse mai mari sa obtin unicorn daca BLUPUL parintilor este pozitiv ?
Am observat ca BLUPUL nu joaca un rol important in obtinerea propriuzisa a unicornilor, ci numai in *calitatea* acestora. Am obtinut unicorni si din femele/masculi cu blup foarte mic.
6. Pot pune sangele meduzei pe un unicorn ? Va primi aripi ?
Unicornul nu poate primi sangele meduzei.

Trucurile mele pentru producerea unicornilor.

  1. In momentul in care produc o femela unicorn, ii fac jocurile si o imbatranesc pana la varsta de 2 ani si 4 luni, apoi o adorm. In momentul in care se va trezi se vor fi implinit atat cele 10 ore obligatorii de la nastere, cat si varsta de maturizare sexuala. Nu va sfatuiesc sa va grabiti in antrenarea femelelor, deoarece asta ar insemna sa sariti peste numarul maxim de monte pe care aceasta poate face pana la varsta de 25 de ani.
  2. Incercati sa alegeti mereu cele mai bune exemplare produse pentru a incepe o noua generatie de unicorni. Aceste cabaline sunt foarte rare si merita tratate cu mai multa grija decat caii normali. Ar fi pacat ca blupul unicornilor sa scada, ci din potriva ar trebui sa se afle in continua ascensiune. Incercati sa cautati mereu monta cu masculi cu BLUP pozitiv, si sa faceti mereu jocurile manjilor produsi.
  3. Acesta este un sfat pe care vi-l ofer din experienta personala. Am facut monte si cu 15 femele deodata, si de 2 ori pe zi insa cele mi bune rezultate le-am obtinut atunci cand am imperecheat doar 2-3 femele in acelasi timp si o data pe zi. Urmarind alti jucatori am observat aceleasi rezultate. Tiind sa cred ca împerechind mai putine exemplare pe zi avem sanse mai mari sa obtinem inorogi.
  4. Încercați sa va concentrați pe o singura rasa de unicorni daca va doriti cu adevarat rezultate deosebite. Nu este foarte bine sa te bazezi pe monte publice deoarece de multe ori se obțin greu/deloc si majoritatea nu au BLUP bun. Daca produceți un mascul cu PG decent puneți brate pe el si încercați sa ii duceți blupul la 100 rapid. Astfel femele voastre vor avea șanse mari sa producă unicorni CALITATIVI.
Cam atât despre unicorni, sper ca aceste informații va sunt de folos. Spor la joc si la împerecheat.



Categories:

11 comments:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Trineeee e cea mai tare!Big Like !<3

    RăspundețiȘtergere
  3. care sunt trucurile-coincitente folosite in joc,trineeee?
    sunt curioasa!
    oricum, bravo, trineeee

    RăspundețiȘtergere
  4. Paaai.. unii imi spuneau ca daca dadeai click pe du iapa la monta in ultimele 15 secunde din minut ai 100% sanse sa faci unicorni... sau daca faci monta cu 2 femele pe zi care primesc monta de la acelasi mascul :)) si tot felu de chestii de genul

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai tare Blog trineeee.Felicitari! Am sa tin cont de aceste informatii.Sunt HoriaBocea

    RăspundețiȘtergere
  6. as avea o intrebare in legatura ora montei sunt importante si secundele la care este facuta monta sau tine strict de minute?

    RăspundețiȘtergere
  7. doar minutul conteaza... de la 00 pana la 59 de secunde atata timp cat se incadreaza in acel minut e ok

    RăspundețiȘtergere
  8. Am fixat ora la monta . E 7.05 SI 19.05 , NU LE POT SCHIMBA?

    RăspundețiȘtergere
  9. Faza cu ultimele 15 secunde nu este adevarata.Am facut-o asta seara si a esuat.

    RăspundețiȘtergere
  10. buna,imi place ce citesc aici, dar, as avea si eu o intrebare: cum se poate schimba ora pentru monta?

    RăspundețiȘtergere